Ειδήσεις

Δήμος Εορδαίας: Ανακοίνωση Διακοπής Ηλεκτρικού Ρεύματος


Την Παρασκευή  (12:00 -14:30)

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 26/07/2024 λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει ολιγόλεπτη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Εορδαίας:

Από τις 12:00μ.μ. έως τις 14:30μ.μ.: Δημοτικές κοινότητες: Εμπορίου, Μηλοχωρίου και Φούφα, με διακοπή ρεύματος σε Αντλιοστάσια και Αρδευτικά της ίδιας περιοχής.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Ενημερωθείτε στο site μας : https://siteapps.deddie.gr/outages2publicγια τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας: 24/7/2024

Προηγούμενο άρθρο Μιχάλης Κατρίνης : «Έχει κλονιστεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Δεν θα χαρίσουμε την ατζέντα για την ασφάλεια του πολίτη στη συντηρητική παράταξη»
Επόμενο άρθρο ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Μεταφορά για την Πέμπτη 25 Ιουλίου το Μάθημα Σάλσα αρχαρίων και Cuban Party με τους YoBailo, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών