Ειδήσεις

Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας, κ. Κάτσιου Κατερίνας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς


Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς,

Στο κατώφλι της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για ένα εκπαιδευτικό έτος γεμάτο έμπνευση, δημιουργία, επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές. Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα, με νέα όνειρα και ευκαιρίες για όλους τους μαθητές.

Στους αξιότιμους εκπαιδευτικούς, οφείλουμε όλοι τις θερμές μας ευχαριστίες για την αφοσίωσή τους στην εκπαίδευση των μαθητών, ως αγνοί καθοδηγητές τους στον δρόμο της γνώσης και αρωγούς τους στην προσπάθεια να διαμορφώσουν ισχυρές προσωπικότητες ώστε ως αυριανοί πολίτες της χώρας μας με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, να θέσουν τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.

Στους αγαπητούς μαθητές, εύχομαι να εξερευνήσετε τον κόσμο της γνώσης με περιέργεια και πάθος. Κάθε μέρα στο σχολείο είναι μια ευκαιρία για νέα επιτεύγματα και ανακαλύψεις. Μην φοβάστε τα εμπόδια, αλλά δείτε τα ως πρόκληση,  ως ευκαιρίες για μάθηση και προσωπική εξέλιξη.

Στους αξιότιμους γονείς, απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες για την υποστήριξή σας στην εκπαίδευση των παιδιών σας. Η συνεργασία σας με το σχολείο είναι ανεκτίμητη και βοηθά στη δημιουργία ενός θετικού και ενισχυτικού περιβάλλοντος για την εκπαίδευσή τους.

Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές είναι ο φωτεινός φάρος όλων των προσπαθειών μας! Ας συνεργαστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί,  εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά για ένα καλύτερο αύριο. Θα είμαι δίπλα σας διεκδικώντας και αξιοποιώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.

Προηγούμενο άρθρο Από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης», ανακοινώνεται ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για την χειμερινή περίοδο 2024 – 2025
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Μιχάλη Παπαδόπουλου, Βουλευτή Ν. Κοζάνης, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς