Ειδήσεις

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 10/10 σε περιοχές του Δήμου Εορδαίας


Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 10/10/2024λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές του Δήμου Εορδαίας:

Από τις 08:00π.μ. έως τις 11:00π.μ. : Τμήμα Ανατολικά της Πτολεμαΐδας, περιοχή Ι.Ν.Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και τμήματα των οδών : Ελευθερίας, Καραϊσκάκη, Κολοκοτρώνη, Κουντουριώτη, Μιαούλη, Γερμανού Καραβαγγέλη, Πανόρμου, Θεμιστοκλέους, Ανδριανουπόλεως, Ορφέως, Βορείου Ηπείρου και Επιβατών.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Ενημερωθείτε στο site

μας : https://siteapps.deddie.gr/outages2public για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας: 7.10.2024

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης : Επετειακή 30η Αιμοδοσία του 2024
Επόμενο άρθρο «Καλλιόπη Βέττα: Να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη, βιώσιμη και προσιτή τηλεθέρμανση για την Δυτική Μακεδονία» - Επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας