Ειδήσεις

Δήμος Κοζάνης: Συνάντηση του δημάρχου με τον πρέσβη της Παλαιστίνης


Συνάντηση με τον πρέσβη της  Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Marwan Emile Toubassi, είχε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020. Παρούσα στη συνάντηση  και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελπίδα Κουϊμτζίδου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, και έδωσε τη δυνατότητα συζήτησης για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Αναλυτικότερα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η ιστορικότητα της ευρύτερης περιοχής  της Κοζάνης και ο πολιτιστικός της πλούτος, ο ρόλος που διαδραματίζει στην ανάπτυξη το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και η δυνατότητα συνεργασιών  στον πολιτιστικό τομέα.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη ο δήμαρχος Κοζάνης υπογράμμισε πως «είναι αδιαμφισβήτητος ο σεβασμός μας στους διεθνείς κανόνες δικαίου στο πλαίσιο του ΟΗΕ, η επιμονή μας στην ειρηνική επίλυση των διαφορών και στο διάλογο που είναι ο μοναδικός τρόπος επίλυσής τους».
Ο πρέσβης της Παλαιστίνης ευχαρίστησε τον κ. Μαλούτα για τη συνάντηση, παρουσίασε αναλυτικά  τις παλαιστινιακές θέσεις στο Μεσανατολικό και εξέφρασε τη διάθεσή του για συνεργασία.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ: Διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στην Π.Ε. Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους και κτήρια