Ειδήσεις

Επίσκεψη του Πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στον Δήμαρχο Εορδαίας


Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε στο γραφείο του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς. Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας συνόδευε ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας Πέτρος Τσιάρας καθώς και ο Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Αθανάσιος Αραϊλούδης.

Στην συνάντηση που ακολούθησε ο Παναγιώτης Πλακεντάς συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τους εκπρόσωπους του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, για την εξαιρετική διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ε1 ηλικιών 12 έως 14, το οποίο ξεκίνησε από το Σάββατο 29 Αυγούστου και θα συνεχιστεί έως και σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα τένις των εγκαταστάσεων του Ομίλου.

 Ο Δήμαρχος Εορδαίας σημείωσε ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες περαιτέρω ενίσχυσης των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, οι οποίες φιλοξενούν όχι μόνο πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διοργανώσεις μεγάλης εμβέλειας, γεγονός που προσδίδει κύρος όχι μόνο στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, ενώ ωθεί περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό.

Στην συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας, ήταν επίσης παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Εορδαίας Νίκος Φουρκιώτης, Δημήτρης Ορφανίδης, Μαρία Αντωνιάδου, Χρήστος Κεσκερίδης, Ρούλα Σεβαστού και Παναγιώτης Κάλφας.

Προηγούμενο άρθρο Υπογραφή συμβάσεων για την εκτέλεση έργων ύδρευσης και οδοποιίας στο Δήμο Βοΐου
Επόμενο άρθρο Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα «Γέφυρα» από το Επιμελητήριο Κοζάνης