Ειδήσεις

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα «Γέφυρα» από το Επιμελητήριο Κοζάνης


Το Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει Eνημερωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο Πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ”» Του Υπουργείου Οικονομικών

Εννεάμηνη επιδότηση των δανείων με υποθήκη την πρώτη κατοικία όσων επλήγησαν από την παγκόσμια πανδημία Covid-19.  Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 και από ώρα 13:00 έως 14:00

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσηςπου θα ενημερώσει τους δικαιούχους για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία (ν. 4714/2020), με σκοπό να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών.

Δικαιούχοι του προγράμματος “ΓΕΦΥΡΑ” είναι: Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Φυσικά Πρόσωπα με Ατομική Επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί από τον Covid-19, Εταίροι Προσωπικών ή Κεφαλαιουχικών Επιχειρήσεων των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά, κ.α.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, για να τους αποσταλεί ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος  (link) που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη.

Η πρόθεση συμμετοχής τους θα πρέπει να δηλωθεί ως την Τετάρτη 16/9/2020 με την αποστολή στην ηλεκτρονική Δ/νση του Επιμελητηρίου : chambers@otenet.gr των ακολούθων στοιχείων:

  • Ε-mail
  • Ονοματεπώνυμο
  • Επωνυμία Επιχείρησης
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ/νση του Επιμελητηρίου στο τηλ. 24610 41693 (αρμόδιοι : Βίκυ Δούσιου, Κατερίνα Καρακουλάκη)

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στον Δήμαρχο Εορδαίας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με το Διοικητή του ΟΑΕΔ για προγράμματα στήριξης των ανέργων