Συσσίτιο Δήμου Κοζάνης: Διαρκής στήριξη από επιχειρήσεις, συλλόγους και πολίτες


Tags |

Το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης  εδώ και αρκετά χρόνια παρέχει 150 μερίδες φαγητού σε άπορους και μοναχικούς δημότες, σε καθημερινή βάση. Η σημαντική αυτή λειτουργία υλοποιείται με ίδιους πόρους, αλλά και την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών. 

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια στέκονται όλα αυτά τα χρόνια επιχειρήσεις, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες που με τις δωρεές τους συνδράμουν στο έργο του συσσιτίου. 
Σε αυτή την κατεύθυνση το συσσίτιο δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, για τις πολύτιμες δωρεές  τον μήνα Απρίλιο, στους παρακάτω:

1.Το αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)

2.Το αρτοποιείο Σάκης Γεωργάκας (πίτες)

3.Το ζαχαρ/στείο Αμορίνο (πίτες)

4.Το ζαχαρ/στείο Coffee-bites (πίτες-κρουασάν καθημερινά)

5.Τον φούρνο του Κρόκου Α. Κύρινα & Β. Βαβλιάρα (ψωμιά)

6.Την Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)

7.Την οικογένεια Ιωάννας Σιούλα που μας προσέφερε διάφορα ζυμαρικά, σάλτσα, όσπρια, ρύζι και λάδι στην μνήμη των Γεωργίου Σιούλα και Γεωργίου –Βάιας Πάσχου.

8.Τον Ε.Ο.Σ. Κοζάνης που μας προσέφεραν διάφορα τρόφιμα για τις ανάγκες του συσσιτιου.

9.Το ιχθυοπωλείο «ΒΥΘΟΣ» που μας προσέφερε 50 κιλά σαρδελες και κάλυψαν όλες τις μερίδες του συσσιτίου.

10.Τον κο Θεόδωρο Πετακάκη που μας προσέφερε 10 τσουβάλια πατάτες για το συσσίτιο.

11.Τον πρόεδρο της κοινότητας Πολυμύλου Δήμου Κοζάνης κο Σπύρο Αβραμίδη και την ομάδα παραγωγών του Πολυμύλου που μας προσέφεραν μεγάλη ποσότητα πατάτας για τις ανάγκες του συσσιτίου.

12.Την επιχείρηση Λούνα Παρκ και τον κο Σιδέρη Κων/νο για την προσφορά μεγάλης ποσότητας αυγών για το συσσίτιο.

13.Στην μνήμη του Αθανασίου Πάτσιου, μας προσέφερε η οικογένειά του ένα ολοκληρωμένο γεύμα (12 κιλά ρυζι,  25 κιλά κιμά και ελαιόλαδο).

14.Το Σωματείο Παραγωγών και Μικροπωλητών Νομού Κοζάνης «Αρχάγγελος Μιχαήλ» που μας προσέφεραν διάφορα χρήσιμα τρόφιμα και προϊόντα σε μεγάλες ποσότητες όπως: πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, μήλα, αυγά, αγγούρια, ντομάτες, μαρούλια, κουνουπίδι, παντζάρια, μαύρο πιπέρι, κόκκινο πιπέρι.

15.Την Ιερά Μονή Αναλήψεως που μας προσέφερε: 10 καφάσια σπανάκι, 1 τενεκέ τυρί φέτα, 2 τσουβάλια ρύζι, 20 κιλά μακαρόνια, 5 κουτιά μπισκότα, 300 αυγά.

16 Το κρεοπωλείο «Τσιαναμπέτης Χρήστος» (Αιανή) που προσέφερε κρέας.

17.Το κρεοπωλείο «Γκάτζιαρης Δημήτριος» (Κοζάνη) που προσέφερε 25 κιλά κιμά για ένα ολοκληρωμένο γεύμα.