Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε το κλινικό φροντιστήριο: «Μόνιμος καθετήρας ουροδόχου κύστεως – Εφαρμογή ορθής πρακτικής και διαχείρισης προβλημάτων βασισμένης σε ενδείξεις»


Στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ.- Π.Φ.Υ. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κοζάνης  «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» υλοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου 2024  το κλινικό φροντιστήριο: «Μόνιμος καθετήρας ουροδόχου κύστεως – Εφαρμογή ορθής πρακτικής και διαχείρισης προβλημάτων βασισμένης σε ενδείξεις».

Το κλινικό φροντιστήριο πραγματοποιήθηκε στη  ΣΑΕΚ του Νοσοκομείου  με εισηγήτριες την κα Θεολογίδου Ειρήνη Νοσηλεύτρια  RN, MSc, K.Y. Aμυνταίου, Γενική Γραμματέας ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ.- Π.Φ.Υ. και την κα  Σεϊταρίδου Φωτεινή Νοσηλεύτρια  RN, MS(c), Ειδικευόμενη Παθολογίας ΑΧΕΠΑ και το παρακολούθησαν  Νοσηλευτές και σπουδαστές Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου συγχαίρει τη Διευθύντρια  Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Καλώτα Μαλαματή για την διοργάνωση του φροντιστηρίου, τους Νοσηλευτές και τους σπουδαστές για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους. Ιδιαιτέρως συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τις Νοσηλεύτριες κ.  Θεολογίδου Ειρήνη και Σεϊταρίδου Φωτεινή για τη συμμετοχή τους στην υλοποίηση του κλινικού φροντιστηρίου και την υψηλού επιπέδου επιστημονική παρουσίαση.

Προηγούμενο άρθρο Μάθημα Σάλσα αρχαρίων και CubanPartyμε τους YoBailo, την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στην αυλή του σπιτιού της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Π. Κουκουλόπουλος: «Να διασφαλιστεί στην πράξη η δικαίωση των καταθετών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας»