Ειδήσεις

Συναυλία-Γιορτή με την Ελένη Βιτάλη, τη Φωτεινή Βελεσιώτου και τους Τζουμ στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ποντοκώμης


Η Thessaloniki Brand ανακοινώνει με ενθουσιασμό μια μαγευτική βραδιά μουσικής, τραγουδιού και συγκίνησης, στις 24 Αυγούστου, στο Ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης του Δήμου Κοζάνης.

 

Η Ελένη Βιτάλη, μία από τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, θα μας καθηλώσει με την επαναστατική, δυναμική αλλά και ταυτόχρονα ευαίσθητη ερμηνεία της. Η Φωτεινή Βελεσιώτου, θα μας ταξιδέψει  με την βαθιά, νοσταλγική της φωνή και το συγκρότημα Τζουμ, θα ξεσηκώσει ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό, με τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του.

Ημερομηνία: 24 Αυγούστου 2024

Τόπος: Ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης, Δήμος Κοζάνης

Ώρα Έναρξης: 21:00

Ώρα Προσέλευσης: 20:30

Τιμές Εισιτηρίων:

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο από τις πιο αγαπημένες και χαρισματικές καλλιτέχνιδες της ελληνικής μουσικής σκηνής σε μια συναυλία-γιορτή, με όσα έμειναν στον χρόνο και αξίζει να ξανα-ειπωθούν, στο ειδυλλιακό Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ποντοκώμης.

Οργάνωση παραγωγής: Thessaloniki Brand

Αιγίδα: Δήμος Κοζάνης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συναυλία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή  συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.

https://www.facebook.com/thessalonikibrand,

https://www.instagram.com/thessalonikibrand

Προηγούμενο άρθρο Π. Κουκουλόπουλος: «Ύστατη έκκληση για παράταση στις φορολογικές δηλώσεις»
Επόμενο άρθρο Στάθης Κωνσταντινίδης: «Η ποιότητα του σωφρονιστικού συστήματος αποτελεί για κάθε πολιτεία δείκτη για το κράτος δικαίου,τις θεσμικές λειτουργίες και την κοινωνική δικαιοσύνη. Τελικά, δείκτη δημοκρατίας»