Ειδήσεις

Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους επιτυχόντες


Μετά την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού των επισήμων βαθμολογιών των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» εκφράζει τις συγχαρητήριες ευχές του σε όλους τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024.

Η επιτυχία σας αυτή επικροτεί όλες τις προσπάθειες, τις δικές σας, των δασκάλων σας και των οικείων σας, όλων των προηγουμένων ετών και η δική σας χαρά είναι και δική μας χαρά.

Με την είσοδό σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αποκτήστε τα κατάλληλα εφόδια τα οποία θα σας καταστήσουν επιστήμονες στο γνωστικό σας αντικείμενο και επάξια μέλη της κοινωνίας μας. Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη από τέτοιους νέους, ανθρώπους – επιστήμονες, με στόχους και φιλοδοξίες πού με τον σεβασμό και την πίστη προς τον Θεό, θα συμβάλουν στην καλυτέρευση της κοινωνίας στην οποία θα ζήσετε.

Θα θέλαμε όμως να υπενθυμίσουμε σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Σχολή της επιλογής τους, πώς η ζωή μας βρίθει από εναλλακτικές επιλογές και ας θυμόμαστε πώς μία παροδική αποτυχία δε σημαίνει και το τέλος μίας διαδρομής, αλλά είναι ίσως και η αφετηρία μίας νέας προσπάθειας με νέους στόχους.

Σας ευχόμαστε να συνεχίστε τη ζωή σας με το ήθος, τις ικανότητες, το ταλέντο, τον αγώνα και τις γνώσεις πού ήδη έχετε αποκτήσει από τα Σχολικά σας χρόνια, αλλά και τις γνώσεις πού θα αποκτήσετε με την πάροδο των ετών και η πορεία σας να είναι μια τεθλασμένη γραμμή πάντοτε με ανοδική πορεία.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους !

Προηγούμενο άρθρο Καλλιόπη Βέττα: «Πρέπει να δώσουμε στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς κίνητρα, για την ενίσχυση της Παιδείας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος» - Κατάθεση τροπολογίας για την συνυπηρέτηση νεοδιόριστων συζύγων – εκπαιδευτικών και κοινοβουλευτική ομιλία
Επόμενο άρθρο Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, συνελήφθησαν -3- άτομα, σε περιοχές της Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών