Ειδήσεις

Εξιχνιάσθηκε ακόμη μία υπόθεση απάτης που στην πόλη της Κοζάνης


Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε στην πόλη της Κοζάνης, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 51χρονος κατήγγειλε ότι μέσα Μαρτίου του τρέχοντος έτους εξαπατήθηκε, καθώς μετά από εύρεση αγγελίας πώλησης αυτοκινήτου σε ιστοσελίδα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με άγνωστο άτομο και αφού πείσθηκε για το αληθές αυτής, κατέθεσε ως προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των -2.500- ευρώ, χωρίς να ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία ως είχε συμφωνηθεί. Ακόμη, το προαναφερόμενο άτομο προσπάθησε να του αποσπάσει και το χρηματικό ποσό των -2.462- ευρώ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 47χρονης ημεδαπής, η οποία είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στο οποίο μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό και σε βάρος της σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Προηγούμενο άρθρο Αντικείμενα στους Δρόμους: Εξερευνώντας την Πολιτιστική Κληρονομιά της Κοζάνης με την Εφορεία Αρχαιοτήτων
Επόμενο άρθρο «Καλλιόπη Βέττα: Να δοθούν απαντήσεις για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολεία στην Κοζάνη» - Κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης