Ειδήσεις

Εξ΄ αποστάσεως εκδήλωση νομικής πληροφόρησης “Ασφαλιστικά θέματα-Παρουσίαση του Ν.4670/2020, βασικά σημεία του νέου ασφαλιστικού νόμου”


Το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Δυτ. Μακεδονίας / Κοζάνη ανακοινώνει την υλοποίηση εξ αποστάσεως εκδήλωσης νομικής πληροφόρησης με θέμα: «Ασφαλιστικά Θέματα- Παρουσίαση του ν. 4670/2020, Βασικά σημεία του νέου Ασφαλιστικού Νόμου», με τη συνεργασία του Δήμου Κοζάνης και του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κοζάνης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης και θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

Τίτλος Νομικής Εκδήλωσης: Ασφαλιστικά Θέματα- Παρουσίαση του ν. 4670/2020, Βασικά σημεία του νέου Ασφαλιστικού Νόμου

Ημερομηνία: Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

Ώρα: 18:00 έως 19:30

Χώρος: Διαδικτυακά

Η συμμετοχή στη νομική εκδήλωση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ για την παρακολούθησή της απαιτείται κινητό τηλέφωνο ή tablet ή ηλεκτρονικός υπολογιστής με κάμερα και μικρόφωνο.

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ:  https://www.inegsee.gr/nomiki-ekdilosi-kozani/

Η εκδήλωση οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 5 «Λειτουργία των εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών, καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των περισσότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΠΑΠ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων, το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Προηγούμενο άρθρο Επιπλέον 6,6 εκ. ευρώ από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης για επέκταση, βελτίωση και εκσυγχρονισμό αρδευτικών δικτύων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθρο Δημοπρατείται το έργο «Βελτίωση οδού φράγματος Σισανίου έως Ιερά Μονή Παναγιάς»