Ειδήσεις

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Με το μυαλό στον πρώτο εντός έδρας αγώνα κόντρα στο Αμύνταιο!


Σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης και προετοιμασίας για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα (ΔΑΚ Κοζάνης), μετά την ανανέωση, κόντρα στο Αμύνταιο έχει μπει η ομάδα της Κοζάνης. Οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τις εντατικές προπονήσεις και το τεχνικό τιμ δουλεύει με ορίζοντα το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ερμή Αμυνταίου (ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ 18.04 – ΩΡΑ 16:30 – ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ (LIVE STREAMING)), για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο για την 6η αγωνιστική.

Η προπόνηση της Πέμπτης (15.04) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις και παιχνίδι κατοχής, η τακτική είχε τον κύριο λόγο μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής, στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Σήμερα Παρασκευή (16.04) θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία προπόνηση στο ΔΑΚ Κοζάνης, ενώ το Σάββατο στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.

Ο προπονητής κ. Γιώργος Καραγκιολίδης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνη ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγω αυστηρών μέτρων COVID απαγορεύεται η διέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, μέτρα τα οποία σύντομα ελπίζουμε να αρθούν και να μπορούν να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι την νέα Κοζάνη ζωντανά στο γήπεδο. Έως τότε μένουμε σπίτι, με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19 και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας ομάδα ζωντανά.

Η ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει ότι η εντός έδρας αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, την Κυριακή 18/04/2021 και ώρα 16.30 με αντίπαλο τον Ερμή Αμυνταίου, θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το WEB TV της ΚΟΖΑΝΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους φιλάθλους από το παρακάτω LINK.

https://www.youtube.com/channel/UCgYIx-z2UMcL88fUHXzl3YQ

Προηγούμενο άρθρο Rapid tests για covid-19 στην Κοζάνη την Τρίτη 20 Απριλίου
Επόμενο άρθρο 29 πρόστιμα έδωσαν οι έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία