Ειδήσεις

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, με πλάνο για τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Δία Δίου


Με ανεβασμένη την ψυχολογία για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Δία Δίου (ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ 21.04 – ΩΡΑ 16:30 – ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ (LIVE STREAMING)), για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο για το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς σε 3 αγώνες, ενώ ο Δίας Δίου στην 9η θέση με 5 βαθμούς σε 4 αγώνες.

Η δουλειά για την ομάδα, δεν σταματά καθώς υπάρχουν μόνο δύσκολα παιχνίδια. Η προετοιμασία ξεκίνησε από τη Δευτέρα το πρωί στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ερμή την Κυριακή, έκαναν αποκατάσταση κι αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο και σε υψηλή ένταση πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της κυκλοφορίας της μπάλας.

 Οι παίκτες δηλώνουν αποφασισμένοι και πιο έτοιμοι από ποτέ, αναμφίβολα θέλουν να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια και είναι επικεντρωμένοι στο αυριανό ματς με μοναδικό στόχο την νίκη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνη ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγω αυστηρών μέτρων COVID απαγορεύεται η διέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, μέτρα τα οποία σύντομα ελπίζουμε να αρθούν και να μπορούν να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι την νέα Κοζάνη ζωντανά στο γήπεδο. Έως τότε μένουμε σπίτι, με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19 και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας ομάδα ζωντανά.

Η ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει ότι η εντός έδρας αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, την Τετάρτη 21/04/2021 και ώρα 16.30 με αντίπαλο τον Δία Δίου, θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το WEB TV της ΚΟΖΑΝΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους φιλάθλους από το παρακάτω LINK.

https://youtu.be/hbuApUw2oGU

Προηγούμενο άρθρο Δυτική Μακεδονία: Η ιδιωτική συνάθροιση κόστισε 4.200 € και τη σύλληψη των 2 διοργανωτών
Επόμενο άρθρο Ανησυχεί η Εορδαία με 41 νέα κρούσματα την Τρίτη 20/04 – 18 στην Κοζάνη