Ειδήσεις

«Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας: Σταδιακή επαναλειτουργία και προγραμματισμός Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων


Από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο», γνωστοποιείται ότι από την Τετάρτη 19-05-2021, ξεκινά σταδιακά η επαναλειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων (ΤΕΙ), με ωράριο λειτουργίας 10:00 π.μ – 13:00 μ.μ. και τηλέφωνο επικοινωνίας το 2463022222. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται δύο ιατρεία ανά ειδικότητα την εβδομάδα, με μέγιστο αριθμό ραντεβού ανά ιατρείο, τα δέκα (10) ημερησίως. Η είσοδος των ασθενών από την κεντρική πύλη, θα γίνεται αυστηρώς δέκα λεπτά πριν το ραντεβού τους, ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να πραγματοποιείται η συμπλήρωση της δήλωσης προσέλευσης και ο θερμομετρικός έλεγχος. Υπενθυμίζεται η υποχρεωτική χρήση της μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Παραμένει σε ισχύ η αναστολή του επισκεπτηρίου για όλους τους νοσηλευόμενους ενώ, κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται το επισκεπτήριο, έπειτα από ειδική άδεια επισκέπτη – συνοδού, για ασθενείς που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Προηγούμενο άρθρο Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Βελβεντού το Σάββατο 15 Μαΐου 2021
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση υποβολής προτάσεων στη Δράση 4.1.2 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος»