- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Εργασίες αποκατάστασης στο χώρο του πρώην στρατοπέδου, στο 3ο χλμ Πτολεμαΐδας-Ασβεστόπετρας

Στο πρώην στρατόπεδο που βρίσκεται στο 3ο χλμ του δρόμου Πτολεμαΐδα-Ασβεστόπετρα, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες τα συνεργεία των Τμημάτων Συντήρησης Πρασίνου και Περιβάλλοντος – Καθαριότητας & Ποιότητας ζωής του Δήμου Εορδαίας, πραγματοποιώντας διάφορες εργασίες προκειμένου να καθαριστεί και να διαμορφωθεί ο περιβάλλων χώρος όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής καθώς και της Διεύθυνσης Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του δήμου.

Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι οι εξής :

Ο Δήμος Εορδαίας  θα συνεχίσει να παρεμβαίνει με ανάλογες εργασίες και σε άλλες περιοχές, τόσο στην πόλη της Πτολεμαΐδας όσο και σε όλες τις Κοινότητες,  βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητα των πολιτών και την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών προς αυτούς.

Τα αποτελέσματα αυτών των εργασιών και των εξωραϊστικών αποκαταστάσεων είναι ήδη ορατά προς τους πολίτες της Εορδαίας, καθώς μέσα από προγραμματισμό και με σταθερούς ρυθμούς επιτυγχάνεται ο στόχος για καθαρούς, όμορφους και λειτουργικούς δημόσιους κοινόχρηστους χώρους, με αποτέλεσμα ο δημότης να απολαμβάνει σταδιακά την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του.