Ειδήσεις

Στο «Αντώνης Τρίτσης» η βελτίωση δικτύου υφιστάμενων αγροτικών οδών Δήμου Σερβίων


Εγκρίθηκε με απόφαση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα η ένταξη του έργου «Βελτίωση δικτύου υφιστάμενων αγροτικών οδών στη Δ.Ε. Σερβίων του Δήμου Σερβίων, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, ύψους 1.899.579,60 ευρώ.

Η πρόταση μελετήθηκε και υποβλήθηκε σε πολύ σύντομο χρόνο στο τέλος του 2020  από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και ήταν καθ’ όλα άρτια.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Σερβίων είναι ο πρώτος Δήμος της Δυτικής Μακεδονίας, έργο του οποίου εντάσσεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

To συγκεκριμένο έργο προβλέπει εργασίες βελτίωσης 8 αγροτικών οδών, συνολικού μήκους 13.783 m. Οι 4 αγροτικοί δρόμοι βρίσκονται βορειοδυτικά του Πλατανορρέυματος, οι 2 βορειοδυτικά των Σερβίων και οι 2, που καταλήγουν και στη λίμνη, βρίσκονται ανάμεσα στους οικισμούς Γούλες και Αυλές.

Προβλέπεται η διαγράμμιση των οριογραμμών (δεξιά και αριστερή) των αγροτικών οδών, όπως επίσης και  η τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων ΚΟΚ σε όλες τις συμβολές των αγροτικών οδών με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο.

Σε συγκεκριμένα σημεία, για την προστασία των οδηγών, θα τοποθετηθεί στηθαίο ασφαλείας.

Προηγούμενο άρθρο Γιώργος Κασαπίδης: Πώς χτίζεται η επόμενη μέρα μετά το λιγνίτη στη Δυτική Μακεδονία
Επόμενο άρθρο Πρόστιμο 3.000 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Δυτική Μακεδονία για εξυπηρέτηση πελατών εντός καταστήματος