Ειδήσεις

Η Κοζάνη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου


Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης & ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής», διοργανώνουν ποδηλασία και ενημέρωση για τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, το Σάββατο 12 Ιουνίου, στις 18:00 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Κοζάνης.

Σας περιμένουμε με το κράνος σας για να  κάνουμε τη διαδρομή Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής – Νέος Κλείτος& επιστροφή στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, αλλά και να ενημερωθούμε από τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης για τους σωστούς κανόνες οδικής συμπεριφοράς.

Βασικός στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση για τα οφέλη της χρήσης ποδηλάτου, ως μέσου βιώσιμης κινητικότητας και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας.Στόχος μας είναι να κινητοποιήσουμε τους πολίτες να χρησιμοποιούν το ποδήλατό τους στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Η δράση υλοποιείται με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, όπως έχει οριστεί από τον ΟΗΕ η 3η Ιουνίου κάθε έτους. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία.

 

Προηγούμενο άρθρο Κοζάνη: 1 θετικό και 51 αρνητικά rapid tests έδειξαν οι έλεγχοι στην κεντρική πλατεία
Επόμενο άρθρο Παράταση για τις αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες έπειτα και από την επιστολή του δημάρχου Κοζάνης στον ΥΠΕΝ