Ειδήσεις
Tags |

Δήμος Κοζάνης: Συσσίτιο ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό


Ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό φτάνει πλέον το συσσίτιο απόρων δημοτών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, καλύπτοντας όλο το εύρος του δήμου και συνδράμοντας σε δημότες που έχουν ανάγκη. 

Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 το συσσίτιο καλύπτει όλες τις Δημοτικές Ενότητες, καθώς εκτός από την Δ.Ε. Κοζάνης, τροφοδοτούνται με συσσίτιο πλέον δημότες των Δ.Ε Ελίμειας, Ελλησπόντου, Υψηλάντη και Αιανής.

Στην αποτελεσματική προετοιμασία του συσσιτίου συνδράμουν καθημερινά οι υπάλληλοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενώ τρία οχήματα πραγματοποιούν τη διανομή των μερίδων φαγητού σε κάθε σημείο.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι και οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων και την Υπηρεσία, συνδράμουν στη δημιουργία του καταλόγου των ωφελούμενων, συντάσσοντας πλήρεις κοινωνικές εκθέσεις. 

Φυσικά, θερμότατες ευχαριστίες εκφράζονται στους πολίτες του Δήμου Κοζάνης, καθώς  από τη στιγμή της δημιουργίας του συσσιτίου μέχρι και σήμερα, βοήθησαν καταλυτικά. 

Προηγούμενο άρθρο Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: Έναρξη στις 29 Ιουνίου
Επόμενο άρθρο Σύλληψη 29χρονου στην Πτολεμαΐδα για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης