Ειδήσεις

Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για τον εκλιπόντα Πρόεδρο της Κοινότητας Πενταβρύσου Ιωάννη Πασσαλίδη


Το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας σήμερα 24-6-2020 κατόπιν έκτακτης συνεδρίασής του, με μοναδικό θέμα την έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Προέδρου Κοινότητας Πενταβρύσου Ιωάννη Πασσαλίδη, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω :

  1. Εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου, του Προέδρου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος Προέδρου της Κοινότητας Πενταβρύσου Ιωάννη Πασσαλίδη.
  2. Την τήρηση ενός λεπτού σιγής τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση.
  3. Αντί στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντος να διατεθεί ποσό το οποίο θα εξειδικευθεί από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Εορδαίας και θα διατεθεί στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Π.Δ.Μ. .
  4. Την παρουσία εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.
  5. Την επίδοση του παρόντος ψηφίσματος στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  6. Την ανάρτηση του παρόντος ψηφίσματος στην ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας και την δημοσίευση του, μέσω επίσημου Δελτίου Τύπου, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά

Ο Γιάννης Πασσαλίδης ξεκίνησε χθες το μεγάλο ταξίδι για τη γειτονιά του ουρανού, τόσο απροσδόκητα και δυστυχώς πάρα πολύ νωρίς.

Ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια, με ανησυχίες και μεγάλη συναίσθηση της προσφοράς στην κοινωνία, στους συνανθρώπους του και ειδικότερα στο χωριό του την Πεντάβρυσο, που την λάτρευε και είχε αφιερώσει όλο του το είναι στην αναβάθμιση της.

Ο Γιάννης ήταν ένας ακάματος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ένα από τα καλύτερα παιδιά της Εορδαίας. Τον διέκρινε το ήθος και η τιμιότητα. Η πρόωρη απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όσους τον γνωρίσαμε και συμπορευτήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες, κοινές προσπάθειες για το καλό των πολιτών και το καλό του τόπου μας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα της Εορδαϊκής γης που σε λίγο θα τον σκεπάσει.

Καλό παράδεισο φίλε!

Προηγούμενο άρθρο 9 υποτροφίες για το έτος 2020-2021 για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθρο Αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Δημοτολογίων και Ληξιαρχείου του Δήμου Κοζάνης